![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پی دی اف
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
کسی نسخه پی دی اف این کتاب? را اگر داره خواهش می کنم ازش لطفا با من تماس بگیره.
2021-10-01 10:06:00 #Montreal [پی دی اف] عمومی
کسی پی دی اف آیین نامه رانندگی داره برای من بفرسته ممنون میشم
2021-10-03 17:17:00 #Toronto [پی دی اف] عمومی
من میخوام برای مهاجرت به کانادا اقدام کنم کسی میتونه راهنماییم کنه یا ی مشاور و وکیل قابل اعتماد بهم معرفی کنه هیچ اطلاعاتی ندارم تو این زمینه
2021-08-30 13:06:00 #Canada
سلام دوستان روزتون بخیرمن میخوام از طریق سامانه میخک یه وکالت برداشت از حساب بدم ، دوستانی که انجام دادن ممنون میشم بگن که چقدر طول میکشه؟????????
2024-01-15 00:00:00 #Canada
من امسال ارشد قبول شدم و قصدم اینه که برای دکترا اپلای کنم میخواستم بپرسم من به طور معمول حداکثر چقدر فرصت دارم و میتونم واسه زبان وقت بزارم چون میخوام دیگه حداقل قبل از شروع مکاتبه با اساتید و ددلاین ها آزمون زبان رو داده باشه ممنون میشم راهنمایی کنید ?
2021-09-02 01:53:00 #Canada
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00 #Canada